Ο εντυπωσιακός σωματοφύλακας του Ερντογάν που έγινε «σκιά» του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα

Ο εντυπωσιακός σωματοφύλακας του Ερντογάν που έγινε «σκιά» του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα

Τα μέτρα ασφαλείας που ίσχυσαν στην Αθήνα για το επτάωρο παραμονής του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της τουρκικής αποστολής στην Αθήνα ήταν δρακόντεια καθώς επιστρατεύτηκαν αστυνομικοί από σχεδόν όλες τις υπηρεσίες προκειμένου να συνδράμουν ώστε να μην υπάρξει το οποιοδήποτε απρόοπτο που θα μπορούσε να επηρέασει την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου.

Ωστόσο τα βλέμματα συγκέντρωσε ένας υψηλόσωμος άνδρας της προσωπικής φρουράς του κ. Ερντογάν.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που κατέγραψε ο ΣΚΑΪ ήταν ένας δίμετρος σωματοφύλακας που δεν άφησε λεπτό από τα μάτια του τον Τούρκο πρόεδρο από την πρώτη στιγμή που αυτός αποβιβάστηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ έδωσε 47 άδειες οπλοφορίας για την επίσκεψη Ερντογάν με 16 εξ αυτών να αφορούν την ασφάλεια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως κατέγραψε το protothema.gr χθες στην επτάωρη κάλυψη της επίσκεψης Ερντογάν, ελεύθεροι σκοπευτές είχαν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία στο Προεδρικό Μέγαρο με τους ελέγχους από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους να πραγματοποιούνται μέχρι και λίγο πριν την άφιξη Ερντογάν στην Ηρώδου Αττικού για την συνάντησή του με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE