Κανονικά οι πτήσεις στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

Κανονικά οι πτήσεις στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

Κανονικά εξελίσσεται το πτητικό πρόγραμμα των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, αφού από τις έξι το απόγευμα έχει αρθεί πλήρως το καθεστώς επιφυλακής που είχε επιβληθεί από χθες στο αεροδρόμιο Λάρνακας λόγω της σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Σε γραπτή του δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου Αδάμος Ασπρής αναφέρει ότι «από τις 6 το απόγευμα έχει αρθεί πλήρως το καθεστώς επιφυλακής που είχε επιβληθεί από χθες το πρωί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εξαιτίας της ύπαρξης αυξημένων επιπέδων σκόνης στην ατμόσφαιρα και τη δημιουργία χαμηλού ορίου ορατότητας».

Στην δήλωση αναφέρεται ακόμα ότι «η ομαλότητα στο πτητικό πρόγραμμα και των δυο αεροδρομίων της Κύπρου έχει αποκατασταθεί απόλυτα και εξελίσσεται κανονικά. Το όριο ορατότητας στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου βρίσκεται πλέον σε ικανοποιητικά επίπεδα». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Οι διασώστες συνεχίζουν σήμερα τις προσπάθειές τους να εντοπίσουν περισσότερους από 1.300 αγνοουμένους, μεταξύ των οποίων εκατοντάδες ξένοι τουρίστες, την επομένη της φονικής πλημμύρας που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 270 ανθρώπων στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE