Τους έπιασαν στα... πράσα να παίζουν χαρτιά - Πάνε Δικαστήριο μαζί με τον ιδιοκτήτη του υποστατικού

Τους έπιασαν στα... πράσα να παίζουν χαρτιά - Πάνε Δικαστήριο μαζί με τον ιδιοκτήτη του υποστατικού

Στο πλαίσιο των δράσεων της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας, μέλη του ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν σήμερα το απόγευμα έλεγχο σε υποστατικό στην Κάτω Πάφο, όπου εντόπισαν πέντε πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Από το σημείο παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια τραπουλόχαρτα και φίσιες.

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα, κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν ενώπιον δικαστηρίου. Γραπτώς κατηγορήθηκε επίσης ο υπεύθυνος του υποστατικού επειδή επέτρεψε την διεξαγωγή κυβείας.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.

BEST OF TOTHEMAONLINE