Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία πρόκειται για Ρουμάνο άστεγο. Διευκρινίζεται ότι δεν είχε καταγγελθεί ως ελλείπον πρόσωπο, όπου αρχικά είχαν στραφεί οι έρευνες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστεί η αιτία του θανάτου λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης του πτώματος.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Από πολίτη εντοπίστηκε το πτώμα στη Λεμεσό - Ψάχνουν τους φακέλους με τα ελλείποντα πρόσωπα - Εικόνες από το σημείο
Υπενθυμίζεται ότι ο πτώμα εντοπίστηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης, το μεσημέρι της Τρίτης 03 Οκτωβρίου, σε ανοιχτό χώρο βόρεια του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού. Σημειώνεται ότι, η σορός είχε παραληφθεί και μεταφερθεί στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ενώ εντοπίστηκαν αθλητικά παπούτσια και παντελόνι στο σημείο που βρέθηκε ο σκελετός.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Πτώμα στη Λεμεσό: «Πέπλο μυστηρίου» πάνω από την υπόθεση – Συνεχίζονται οι έρευνες