Ο μικρός Γιώργος χρειάζεται την βοήθεια μας - Παλεύει για δεύτερη φορά με τη λευχαιμία

Ο μικρός Γιώργος χρειάζεται την βοήθεια μας - Παλεύει για δεύτερη φορά με τη λευχαιμία

Ο μικρός ήρωας Γιώργος Μαυρογένους, παλεύει για δεύτερη φορά με τη λευχαιμία.

Μόλις έξι χρόνων, δίνει τη δική του μάχη. Ο μικρός Γιώργος χρειάζεται τη βοήθεια μας, καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση δότη μυελού των οστών.

Η οικογένεια του 6χρονου Γιώργου καλεί τον κόσμο 18-45 ετών που είναι απόλυτα υγιείς να δώσει δείγμα για το παιδί τους, ώστε να βρεθεί συμβατός δότης.

Η διαδικασία είναι απλή και όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να αποταθεί στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για να δώσει δείγμα καθημερινά, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί στην Ψιμολόγου εθελοντική δειγματοληψία στις 10 Δεκεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE