Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Πυκνή τροχαία κίνηση

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Πυκνή τροχαία κίνηση

Λόγω οδικής συγκρουσης που σημειωθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά την έξοδο προς Άγιο Τύχωνα, παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Νεότερη ενημέρωση: Η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας έχει ανοίξει για την τροχαία κίνηση. Εξακολουθεί να παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.