Η διάνοιξη της διόδου Πυροϊου στην ατζέντα της αρμόδιας Τεχνικής Επιτροπής

Η διάνοιξη της διόδου Πυροϊου στην ατζέντα της αρμόδιας Τεχνικής Επιτροπής

Στην ημερήσια διάταξη της αυριανής συνάντησης της Τεχνικής Επιτροπής για το Ανοιγμα Νέων Οδοφραγμάτων, που έχουν συγκαλέσει τα ΗΕ, περιλαμβάνεται και συζήτηση για το θέμα του ανοίγματος της διόδου του παλαιού δρόμου Λευκωσίας-Λάρνακας μέσω Αγλαντζιάς – Πυροϊου-Αθηαίνου, ανέφερε ο επικεφαλής της ε/κ πλευράς στην Τεχνική Επιτροπή Σώτος Ζακχαίος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Διάνοιξης Διόδου Πυροϊου.

`Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, εκπρόσωποι των Δημαρχείων Αγλαντζιάς, Γερίου, Αθηαίνου, Λουρουτζίνας και Κοινότητας Πυροίου, επισκέφθηκαν σήμερα κατόπιν αιτήματος τους, τον κ. Ζακχαίο, στον οποίο ήγειραν και πάλι το θέμα της διάνοιξης της διόδου.

`Οπως αναφέρεται, ο κ. Ζακχαίος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία ότι στην ημερήσια διάταξη της αυριανής συνάντησης της Τεχνικής Επιτροπής, που έχουν συγκαλέσει τα ΗΕ, περιλαμβάνεται και συζήτηση για το θέμα του ανοίγματος της διόδου. Επίσης, ανέφερε ότι από την πρώτη συνάντηση της Τεχνικής Επιτροπής η ελληνοκυπριακή πλευρά θέτει το θέμα του ανοίγματος της διόδου ως προτεραιότητα, που θα διευκολύνει την καθημερινότητα Ε/κ και Τ/κ.

Οι εκπρόσωποι, αναφέρεται, ευχαρίστησαν τον κ. Ζακχαίο για την ενημέρωση και για τις προσπάθειες που καταβάλλει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου Τάκη Τσαγγάρη, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, για τον αγωνιστή της ΕΟΚΑ για την απελευθέρωση της Κύπρου από τον αγγλικό ζυγό, αξιωματικό του πρώτου κυπριακού στρατού και μέλος του Εφεδρικού Σώματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE