Συναγερμός στην Ουαλία: Περιστατικό με μαχαιρώματα σε σχολείο - Σε καθεστώς lockdown σχολεία

Συναγερμός στην Ουαλία: Περιστατικό με μαχαιρώματα σε σχολείο - Σε καθεστώς lockdown σχολεία

Συναγερμός στο Άμπερφαν της νότιας Ουαλίας με την τοπική αστυνομία να δέχεται κλήση για «περιστατικό με μαχαιρώματα» σε σχολείο.

Πληροφορίες θέλουν ένα άτομο να έχει τραυματιστεί και να έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Αρκετά σχολεία της περιοχής τέθηκαν άμεσα σε καθεστώς lockdown, ενώ η αστυνομική διεύθυνση κάλεσε τους κατοίκους να αποφεύγουν την κυκλοφορία κοντά στο σημείο.

Το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα στις 9.10 το πρωί (τοπική ώρα) βρίσκεται σε εξέλιξη, ανακοίνωσε η αστυνομία της Νότιας Ουαλίας.

«Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίνονται σε μια σοβαρή επίθεση που έλαβε χώρα στο Άμπερφαν λίγο πριν από τις 9.10 π.μ. σήμερα το πρωί. Ένοπλοι αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή και ζητάμε από τον κόσμο να αποφύγει την περιοχή, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το περιστατικό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νότιας Ουαλίας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η επάνοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, σηματοδοτεί έναν ακόμη γύρο διπλωματικής κινητικότητας γύρω από το κυπριακό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE