ΗΠΑ: Με έξι μήνες φυλάκιση τη γλίτωσε ο YouTuber που έριξε αεροπλάνο για τα views

ΗΠΑ: Με έξι μήνες φυλάκιση τη γλίτωσε ο YouTuber που έριξε αεροπλάνο για τα views

Σε φυλάκιση έξι μηνών καταδικάστηκε ο YouTuber Τρέβορ Τζέικομπ ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2021 είχε ρίξει το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε προκειμένου, όπως παραδέχθηκε αργότερα, να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα views.

Αρχικά ο Τζέικομπ είχε υποστηρίξει ότι η συντριβή του αεροπλάνου του ήταν ατύχημα.

Στο βίντεο είχε καταγράψει τον εαυτό του με selfie stick να βγαίνει από το μικρό αεροσκάφος και στη συνέχεια να ενεργοποιεί το αλεξίπτωτό του.

Σύμφωνα με το BBC σε συμφωνία που έκανε με την εισαγγελία της Καλιφόρνιας ο Τζέικομπ είπε ότι γύρισε το βίντεο στο πλαίσιο μιας συμφωνίας χορηγίας.

Τον Μάιο ο Τζέικομπ είχε δηλώσει ένοχος για το αδίκημα της παρεμπόδισης ομοσπονδιακής έρευνας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE