Αίσχος: Θα ντραπείτε όταν δείτε τι κάνει αυτός ο ηλικιωμένος στην Πλατεία Σολωμού (ΦΩΤΟ)

Αίσχος: Θα ντραπείτε όταν δείτε τι κάνει αυτός ο ηλικιωμένος στην Πλατεία Σολωμού  (ΦΩΤΟ)

Από τη μία πλευρά είναι οι δείκτες της οικονομίας, οι οποίοι παρουσιάζουν αύξηση στο ρυθμό ανάπτυξης και από την άλλη είναι η ωμή πραγματικότητα της κυπριακής κοινωνίας.

Αυτός ο ηλικιωμένος άνδρας, στην πιο κάτω φωτογραφία, θεάθηκε γύρω στις 9 το πρωί, της Τετάρτης, (09/09),  στην Πλατεία Σολωμού να ψάχνει σε κάδους απορριμμάτων.

Το στιγμιότυπο απαθανάτισε λειτουργός των ΜΜΕ, ο οποίος μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, Tothemanonline, ανέφερε ότι ο άνδρας κατέβηκε από το λεωφορείο της γραμμής και αμέσως άρχισε να ψάχνει τους κάδους, προφανώς, για φαγητό και έλεγξε τουλάχιστον τέσσερις. 

Όποιος γνωρίζει περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες για το πρόσωπο, το οποίο απεικονίζεται στη φωτογραφία να επικοινωνήσει μαζί μας στο email:  [email protected] . 


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.