Ο τελευταίος μήνας του χρόνου δεν είναι και τόσο γιορτινός για όλους - Αυτά είναι τα πιο άτυχα ζώδια του Δεκεμβρίου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου δεν είναι και τόσο γιορτινός για όλους - Αυτά είναι τα πιο άτυχα ζώδια του Δεκεμβρίου

Ο μήνας που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες προβλέπεται θετικός για όλα τα ζώδια.

Για άλλα περισσότερo, για άλλα λιγότερο. Ο Ερμής από την 1η του μήνα θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 13 του μήνα.

Αυτή η όψη θα επηρεάσει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας και ευνοεί τις μικροπαρεξηγήσεις. Ειδικά αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Παρθένος

Το αίσθημα που κυριαρχεί είναι η απογοήτευση, γεγονός που σας γεμίζει κυκλοθυμία σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς σας. Έχετε πολλά νεύρα και ξεσπάτε εύκολα. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, διότι ό,τι πείτε τώρα δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω.

Τοξότης

Μπορεί να διανύουμε την περίοδο των γενεθλίων σας και να νιώθετε μια ανάταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχει πίεση. Ο Άρης στο ζώδιό σας εντείνει καταστάσεις αρνητικές, που θα δημιουργούν εκνευρισμό, ένταση και γκρίνια. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να τα καταφέρετε.

Ιχθύς

Σχέσεις και επικοινωνία επηρεάζονται στο έπακρο από τον ανάδρομο Ερμή. Το αίσθημα της απαισιοδοξίας κυριαρχεί, ειδικά από τη στιγμή που όλο τον μήνα παίζονται παιχνίδια εξουσίας και μικροπολιτικής. Προσέξετε ιδιαιτέρως τη στάση και τα λόγια σας μπροστά σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΠΗΓΗ: marieclaire

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.