Πραγματοποιεί τακτικές περιπολίες στη νεκρή ζώνη η ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Πραγματοποιεί τακτικές περιπολίες στη νεκρή ζώνη η ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Η ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) πραγματοποιεί τακτικές περιπολίες στη νεκρή ζώνη, και στην περιοχή Πύλας και σε αυτήν του Αγίου Δομετίου, για αποτροπή εντάσεων και για να διασφαλίσει το status quo, δήλωσε τη Δευτέρα στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Αλίμ Σιντίκ.

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ σχετικά με την κατάσταση στη νεκρή ζώνη, ο κ. Σιντίκ, ανέφερε ότι η κατάσταση παραμένει ήρεμη και ότι μέλη της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ είναι παρόντα και στις δύο τοποθεσίες. «Πραγματοποιούν τακτικές περιπολίες για να αποτρέψουν εντάσεις και να διασφαλίσουν το status quo», πρόσθεσε.

Είπε ακόμη ότι η ειρηνευτική δύναμη των ΗΕ συνεχίζει να είναι σε επαφή με τις δύο πλευρές για την αποκατάσταση του status quo

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE