Ελλάδα: Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο από καφετέρια αλλά συνελήφθησαν άμεσα

Ελλάδα: Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο από καφετέρια αλλά συνελήφθησαν άμεσα

Σε χρόνο- ρεκόρ εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας η διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής σε μια καφετέρια στην παραλιακή οδό του Αιγίου και συνελήφθησαν οι τέσσερις δράστες που «σήκωσαν» ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο, πριν προλάβουν καν να το παραβιάσουν.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, το χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα 8.500 ευρώ και διάφορα έγγραφα ήταν βιδωμένο στον τοίχο, ωστόσο οι εισβολείς κατάφεραν να το ξηλώσουν και να τραπούν σε φυγή. Η κλοπή έγινε αμέσως αντιληπτή και ξεκίνησαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα να συλληφθούν μέσα σε λίγες ώρες οι τέσσερις δράστες, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, ενώ συνελήφθη και η μητέρα του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας του. Η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς οι δράστες ανακρίνονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες κλοπές χρηματοκιβωτίων που έχουν γίνει στην περιοχή της Αιγιαλείας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE