Έρρικα Πρεζεράκου: Ποζάρει με το χέρι της μετά τον ακρωτηριασμό και στέλνει ηχηρό μήνυμα

Έρρικα Πρεζεράκου: Ποζάρει με το χέρι της μετά τον ακρωτηριασμό και στέλνει ηχηρό μήνυμα

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή, 3η Δεκεμβρίου, για την Έρρικα Πρεζεράκου και αυτό μιας και πρόκειται για την παγκόσμια ημέρα για τα άτομα με αναπηρία. Έτσι, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θέλησε να μοιραστεί μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σημαντικό μήνυμα.

Γι’ αυτό, λοιπόν, η Έρρικα Πρεζεράκου επέλεξε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία προβάλλοντας το δεξί της χέρι, μετά τον ακρωτηριασμό του δακτύλου της, συνοδεύοντας την με ένα μακροσκελές πλην καθ’ όλα αισιόδοξο μήνυμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE