Γιάννα Τερζή: «Έζησα ως άνθρωπος ανάπηρος από τη μέση και κάτω μήνες της ζωής μου»

Γιάννα Τερζή: «Έζησα ως άνθρωπος ανάπηρος από τη μέση και κάτω μήνες της ζωής μου»

Σε μια ανάρτηση από ψυχής προχώρησε η Γιάννα Τερζή, το απόγευμα της Κυριακής, μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αφορμή για αυτήν στάθηκε η Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία και η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί ένα πολύ σημαντικό μήνυμα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δυο μέρες μετά τα γενέθλια της, λοιπόν, όταν και αποκάλυψε την περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία της καθώς διαγνώστηκε με όγκο στο νωτιαίο μυελό, η Γιάννα Τερζή δημοσίευσε μια χαμογελαστή εικόνα της στα χιόνια την οποία συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE