Πακιστάν: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από επίθεση ενόπλων σε λεωφορείο

Πακιστάν: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από επίθεση ενόπλων σε λεωφορείο

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 26 τραυματίστηκαν κατά την επίθεση ενόπλων σε λεωφορείο, χθες Σάββατο, στην περιφέρεια Γκίλγκιτ-Μπαλτιστάν του βόρειου Πακιστάν.

Τοπικός αξιωματούχος ανέφερε ότι άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον λεωφορείου στην περιοχή Ντιαμίρ. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να συγκρουστεί με φορτηγό και να ξεσπάσει πυρκαγιά.

Οκτώ άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο, ανάμεσά τους δύο αδειούχοι στρατιώτες που επέβαιναν στο λεωφορείο και ο οδηγός του φορτηγού.

Το λεωφορείο είχε προορισμό την πόλη Ραβαλπίντι, η οποία βρίσκεται νότια της πρωτεύουσας Ισλαμαμπάντ.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί και διασώστες που διακόμισαν τους τραυματίες σε κοντινό νοσοκομείο. Εκφράζονται φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί, καθώς ορισμένοι εκ των 26 τραυματιών νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE