Βόλος: Μάχη για τη ζωή του δίνει 33χρονος - Τον πυροβόλησε κατά λάθος φίλος του στο κυνήγι

Βόλος: Μάχη για τη ζωή του δίνει 33χρονος - Τον πυροβόλησε κατά λάθος φίλος του στο κυνήγι

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου ένας 33χρονος άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια κυνηγιού.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το ατύχημα έγινε σε δασική περιοχή στο Πήλιο, όταν ο νεαρός άνδρας είχε πάει με φίλο του για κυνήγι αγριογούρουνων.

Από απροσεξία ο φίλος του τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε σοβαρά, ενώ, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν οι δύο κυνηγοί φορούσαν προστατευτικά γιλέκα για να εντοπίζονται εύκολα και να μην κινδυνεύουν.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο 33χρονος φέρεται να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, με τις Αρχές να διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE