Προσωρινός διοικητής της ΚΥΠ διορίστηκε ο Μάριος Χριστοφίδη

Προσωρινός διοικητής της ΚΥΠ διορίστηκε ο Μάριος Χριστοφίδη

Διοικητής της ΚΥΠ αναλαμβάνει ο ανώτατος Υπαστυνόμος Μάριος Χριστοφίδης.

Τα καθήκοντα ανέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου περί «Ίδρυσης Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών παρά τω Γραφείω του Προέδρου της Δημοκρατίας», καθώς και ανάλογη ερμηνεία γνωμάτευσης της Νομικής Υπηρεσίας.  

Ο Μ. Χριστοφίδης θα παραμείνει στην ηγεσία της ΚΥΠ μέχρι την ψήφιση του σχετικού Νόμου «Περί Ίδρυσης και Λειτουργίας της ΚΥΠ».    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE