Πόλεμος στο Ισραήλ: Τα πρώτα φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια εισήλθαν στη Γάζα

Πόλεμος στο Ισραήλ: Τα πρώτα φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια εισήλθαν στη Γάζα

 Τα πρώτα φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια εισήλθαν στη Γάζα.

Τα πρώτα φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια μετά την κατάρρευση της εκεχειρίας στη Γάζα εισήλθαν σήμερα μέσω της αιγυπτιακής πλευράς από το πέρασμα της Ράφα καθ' οδόν προς το πέρασμα Αούτζα για επιθεώρηση προτού συνεχίσουν την πορεία τους προς τη Λωρίδα της Γάζας, όπως είπαν στο Reuters οι αιγυπτιακές αρχές ασφαλείας και πηγές της Ερυθράς Ημισελήνου.

Δύο βυτιοφόρα και 50 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια διέσχισαν την αιγυπτιακή πλευρά κατευθυνόμενα προς την Αούτζα για έλεγχο, πρόσθεσαν οι πηγές.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE