ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Η 22χρονη μάνα του νεκρού βρέφους ανοίγει την καρδιά της

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Η 22χρονη μάνα του νεκρού βρέφους ανοίγει την καρδιά της

Η Ραφαέλα Γεωργίου, η 22χρονη νεαρή μητέρα η οποία πρόσφατα, χωρίς να το επιδιώξει, είδε την τραγική της ιστορία να κάνει τον γύρο της Κύπρου με τον αδόκητο περιγεννητικό θάνατο του ενός απο τα δύο μωρά που κυοφορούσε, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε αποκλειστικά σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στο PafosPress για όλα και για όλους.

Βουρκωμένη, με τα δάκρυα να τρέχουν ποτάμι όταν μιλούσε για το αγγελούδι που έφυγε, η Ραφαέλα δεν μπορούσε και δεν είχε ούτε λόγο να συγκρατήσει τον πόνο, την οργή και το θυμό της.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE