Κλείνουν δρόμοι αύριο στην Πλατεία Ελευθερίας λόγω της Παγκύπριας Πορείας Ειρήνης

Κλείνουν δρόμοι αύριο στην Πλατεία Ελευθερίας λόγω της Παγκύπριας Πορείας Ειρήνης

Λόγω του ότι αύριο Κυριακή 3/12/2023 στις 3:00 το απόγευμα, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί παγκύπρια εκδήλωση Ειρήνης στην Πλατεία Ελευθερίας, η Αστυνομία θα προβεί σε τροχαίες διευθετήσεις.

Από τη μια το μεσημέρι περίπου, θα γίνει πλήρης αποκοπή της Πλατείας Ελευθερίας. Ακολούθως, μετά το πέρας της εκδήλωσης στην πλατεία Ελευθερίας γύρω στις 3.30μ.μ., θα ακολουθήσει πορεία των συγκεντρωθέντων σε διάφορους δρόμους της Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της πορείας, η Αστυνομία θα προβαίνει σε αποκοπές δρόμων και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης σε σημεία που κρίνεται αναγκαίο. Ως εκ τούτου, καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι μελών της Αστυνομίας που θα βρίσκονται στο σημείο.

Περαιτέρω, για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας καλείται το κοινό να αποφεύγει να κατευθύνεται προς το κέντρο της Λευκωσίας μέσω της Πλατείας Ελευθερίας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE