Έπεισαν ιερέα ότι γυναίκα που απεβίωσε άφησε την κληρονομία της στην εκκλησία - Πώς του «ξάφρισαν» τον λογαριασμό

Έπεισαν ιερέα ότι γυναίκα που απεβίωσε άφησε την κληρονομία της στην εκκλησία - Πώς του «ξάφρισαν» τον λογαριασμό

Νέες προφάσεις εφευρίσκουν οι επιτήδειοι για να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες. Άγνωστοι τηλεφωνούν σε πολίτες και με διάφορες προφάσεις, προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα ή στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών.

Σύμφωνα με καταγγελία, που έγινε πριν από λίγο στην Αστυνομία, ιερέας δέχθηκε τηλεφώνημα, στο τηλέφωνο της εκκλησίας όπου εφημερεύει, από άγνωστό του πρόσωπο.

Ο άγνωστος με πρόφαση ότι γυναίκα που απεβίωσε σε χώρα του εξωτερικού, άφησε ως κληρονομιά στην εν λόγω εκκλησία συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, ζήτησε από τον παραπονούμενο στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού για μεταφορά των χρημάτων.

Ο ιερέας πείστηκε και έδωσε τα στοιχεία που του ζητήθηκαν, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να χαθούν χρήματα από το συγκεκριμένο λογαριασμό.

Με αφορμή και το συγκεκριμένο περιστατικό, η Αστυνομία καλεί για άλλη μια φορά το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και επιφυλακτικό.

Να μην εμπιστεύεται εύκολα άγνωστα πρόσωπα και να μην ανταποκρίνονται στα όσα δυνατό να τους ζητούνται σε τηλεφωνικές κλήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE