Σε απελπισία μανούλα μονογονιός δυο ανήλικων: Κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο ψάχνει απεγνωσμένα δουλειά

Σε απελπισία μανούλα μονογονιός δυο ανήλικων: Κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο ψάχνει απεγνωσμένα δουλειά

Μητέρα μονογονιός κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο και ψάχνει απεγνωσμένα δουλειά.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της εθελοντικής ομάδας "Εθελοντές στην Κύπρο" , μητέρα μονογονιός δυο ανηλίκων κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο καθώς, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που ενοικιάζει αποφάσισε να βρει άλλους ενοικιαστές.

Όπως αναγράφεται στην ανάρτηση, παρότι ήταν λήπτρια Ε.Ε.Ε , το επίδομα κόπηκε καθώς η μητέρα αρνήθηκε να δεχθεί μια θέση εργασίας η οποία ήταν αρκετά μακριά και δεν μπορούσε να πάει με το λεωφορείο.

Επιπρόσθετα για τον ίδιο λόγο της κόπηκε το επίδομα ενοικίου. Στην ανάρτηση αναφέρεται ότι η μητέρα θέλει να εργαστεί και ψάχνει για εργασία μέχρι τις 13:30, λόγω των παιδιών τα οποία σχολνάνε εκείνη την ώρα από το σχολείο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE