Στην Ελλάδα ο μεγάλος τυχερός των 7,1 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ - Έδωσε 3 ευρώ για το χρυσό δελτίο

Στην Ελλάδα ο μεγάλος τυχερός των 7,1 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ - Έδωσε 3 ευρώ για το χρυσό δελτίο

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Αμαλιάδα της Ηλείας συμπληρώθηκε το χρυσό δελτίο που έκανε τον/την κάτοχο του πλουσιότερο κατά 7,1 εκατ. ευρώ μετά την κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ ο μεγάλος τυχερός συμπλήρωσε μόλις 6 στήλες συνολικής αξίας 3 ευρώ για να βρει τους 5+1 αριθμούς για την πρώτη κατηγορία.

Στην ίδια κλήρωση εκτός από τα 7.116.585,95 που κέρδισε ο υπερτυχερός του Τζόκερ, βρέθηκε και μόλις μια επιτυχία στη δεύτερη κατηγορία.

Ο τυχερός που μάντεψε σωστά τους 5 αριθμούς σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη αύξησε κατά 125.497,93 ευρώ τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης ήταν: 15, 25, 27, 30, 41 και τζόκερ 15.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE