Καταγγελία: Κουκουλοφόροι ξυλοφόρτωσαν ανήλικους στη Λάρνακα - Τους ρώτησαν με ποια ομάδα είναι

Καταγγελία: Κουκουλοφόροι ξυλοφόρτωσαν ανήλικους στη Λάρνακα - Τους ρώτησαν με ποια ομάδα είναι

Καταγγελία για δύο ανήλικους που δέχτηκαν επίθεση και άγριο ξυλοδαρμό από κουκουλοφόρους έφθασε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, γύρω στις 8 την νύχτα την Τρίτη (28/11), ομάδα περίπου πέντε κουκουλοφόρων που επέβαιναν σε σαλούν όχημα και κρατούσαν επιθετικά όργανα όπως ρόπαλα, προσέγγισαν δύο ανήλικους ηλικίας 13 ετών και 16 ετών που βρίσκονταν στην περιοχή του λυκείου Βεργίνας.

Μετέπειτα, οι κουκουλοφόροι ρώτησαν τους ανήλικους με ποια ομάδα είναι και όταν δεν τους απάντησαν, τους χτύπησαν. Οι ανήλικοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας μέλη του οποίου διενεργούν εξετάσεις μέσω κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης για να εντοπίσουν το όχημα στο οποίο φέρεται να επέβαιναν τα πέντε άτομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE