ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη οι τέσσερις για τον φόνο του Καλογερόπουλου

Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη οι τέσσερις για τον φόνο του Καλογερόπουλου

Την κράτηση των τεσσάρων κατηγορούμενων για την δολοφονία του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου, μέχρι την έναρξη της δίκης τους ενώπιον του Κακουργιοδικείου αποφάσισε το πρωί το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, 44, 41, 22 και 21 χρόνων, οδηγήθηκαν εκ νέου σήμερα στο δικαστήριο, το οποίο ανακοίνωσε την απόφασή του σε σχέση με το αίτημα των δικηγόρων, τριών εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων, για να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικά μέτρα.

Ο δικηγόρος του 41χρονου, το γενετικό υλικό του οποίου εντοπίστηκε σε κάλυκα σφαίρας πυροβόλου όπλου, στη σκηνή του φόνου, δεν είχε φέρει ένσταση στην κράτηση του, κατά την προηγούμενη διαδικασία αγορεύσεων σε σχέση με την κράτηση τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στις 23 Ιανουαρίου 2024, αντιμετωπίζοντας 12 κοινές κατηγορίες, με σοβαρότερη αυτήν του φόνου εκ προμελέτης. Ο 22χρονος αντιμετωπίζει επίσης την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη φόνου.

Ο 41χρονος και ο 21χρονος φέρονται να είναι οι εκτελεστές του Καλογερόπουλου, ενώ ο 44χρονος είναι ο ιδιοκτήτης της έπαυλης στη Σκαρίνου όπου εκτιμάται πως οργανώθηκε το σχέδιο δολοφονίας του 55χρονου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 10 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Σφοδρές αναταράξεις σε πτήσεις: Πόσο συχνά συμβαίνουν και τι τις προκαλεί - Βίντεο

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Τα συμπεράσματα του ΟΚΥπΥ για το παιδί που έχασε την όραση του λόγω λέιζερ - «Μπορεί να καταστούν πολύ βλαβεροί για την υγεία οι φακοί»

Αικατερίνη Χριστοδουλίδη: Η κόρη του Προέδρου αποφοίτησε και ο ίδιος ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία



Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top