Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη οι τέσσερις για τον φόνο του Καλογερόπουλου

Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη οι τέσσερις για τον φόνο του Καλογερόπουλου

Την κράτηση των τεσσάρων κατηγορούμενων για την δολοφονία του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου, μέχρι την έναρξη της δίκης τους ενώπιον του Κακουργιοδικείου αποφάσισε το πρωί το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, 44, 41, 22 και 21 χρόνων, οδηγήθηκαν εκ νέου σήμερα στο δικαστήριο, το οποίο ανακοίνωσε την απόφασή του σε σχέση με το αίτημα των δικηγόρων, τριών εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων, για να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικά μέτρα.

Ο δικηγόρος του 41χρονου, το γενετικό υλικό του οποίου εντοπίστηκε σε κάλυκα σφαίρας πυροβόλου όπλου, στη σκηνή του φόνου, δεν είχε φέρει ένσταση στην κράτηση του, κατά την προηγούμενη διαδικασία αγορεύσεων σε σχέση με την κράτηση τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στις 23 Ιανουαρίου 2024, αντιμετωπίζοντας 12 κοινές κατηγορίες, με σοβαρότερη αυτήν του φόνου εκ προμελέτης. Ο 22χρονος αντιμετωπίζει επίσης την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη φόνου.

Ο 41χρονος και ο 21χρονος φέρονται να είναι οι εκτελεστές του Καλογερόπουλου, ενώ ο 44χρονος είναι ο ιδιοκτήτης της έπαυλης στη Σκαρίνου όπου εκτιμάται πως οργανώθηκε το σχέδιο δολοφονίας του 55χρονου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE