Λατσί: Παραλίγο να πάνε Τουρκία οι δύο νεαρές - Χάθηκαν λόγω της σκόνης

Λατσί: Παραλίγο να πάνε Τουρκία οι δύο νεαρές -  Χάθηκαν λόγω της σκόνης

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των δύο νεαρών κοπέλων πριν απο λίγα λεπτά οι οποίες απομακρύνθηκαν το απόγευμα απο την περιοχή του Λατσιού με ενοικιαζόμενο σκάφος και τελικά λόγω και της σκόνης έχασαν τον προσανατολισμό τους και όδευαν ολοταχώς προς τα παράλια της Τουρκίας.

Οι νεαρές κοπέλες, ηλικίας 21 χρονών και οι δυο, διασώθηκαν από τη Λιμενική Αστυνομία Λατσιού και είναι καλά στην υγεία τους.

Οι νεαρές που βρίσκονται στην Κύπρο για διακοπές, η μία από την Αγγλία και η άλλη Κύπρια της Αγγλίας, βρέθηκαν στη μέση της θάλασσας αφού λόγω της σκόνης έχασαν τον προσανατολισμό τους και απομακρύνθηκαν από τις κυπριακές ακτές.

Διαβάστε τη συνεχεία του άρθρου στο Pafospress  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Η δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών αποτυπώνει κάτι πολύ περισσότερο από μετακινήσεις ποσοστών. Καταγράφει μια κοινωνία σε βαθιά συναισθηματική αναστάτωση, όπου η ντροπή και η αγανάκτηση κυριαρχούν και διαμορφώνουν, σε μεγάλο βαθμό, τη στάση των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς.