Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σύμφωνα με το neakriti.gr η λιποθυμία ενδεχομένως να οφείλεται σε χρήση ουσιών. Τα παιδιά είπαν ότι ζαλίζονται και ότι δεν είναι καλά, πιθανόν μετά από χρήση ουσιών, που θα ταυτοποιηθεί αν πρόκειται για ναρκωτικά από τις αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που θα υποβληθούν.
Συμμαθητές τους ενημέρωσαν τον διευθυντή του σχολείου που ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τις μαθήτριες και τον μαθητή και τους μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Στον χώρο έχει ήδη σπεύσει η αστυνομία για περαιτέρω έρευνα, αναζητούνται οι γονείς τους καθώς πρόκειται για ανηλίκους ενώ ήδη φαίνεται ότι λαμβάνονται και καταθέσεις.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




