Αποσύρθηκαν επικίνδυνα καλλυντικά προϊόντα από την αγορά της Ε.Ε - Δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές

Αποσύρθηκαν επικίνδυνα καλλυντικά προϊόντα από την αγορά της Ε.Ε - Δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές

Οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας ανακοινώνουν ότι το Δίκτυο Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) με την τελευταία γνωστοποίησή του ενημερώνει τα κράτη μέλη ότι στην Ευρώπη έχουν εντοπισθεί και αποσυρθεί τα καλλυντικά προϊόντα που φαίνονται εδώ.

Δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής των εν λόγω προϊόντων. Για τον λόγο αυτό, οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των συγκεκριμένων προϊόντων στην αγορά και προτρέπουν το κοινό, σε περίπτωση που τυχόν τα έχει στην κατοχή του, να διακόψει τη χρήση τους ή σε περίπτωση που τα εντοπίσει να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες, στα τηλέφωνα 22608606 και 22608682.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.