Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ παρέδωσε επιταγή €10,000
 για ενίσχυση του Ερυθρού Σταυρού

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ παρέδωσε επιταγή €10,000
 για ενίσχυση του Ερυθρού Σταυρού

Με επιταγή €10,000 ενίσχυσε η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, στο πλαίσιο των συναυλιών των αγαπημένων καλλιτεχνών Βίσση - Χατζηγιάννη στην Κύπρο.

Λίγο πριν την έναρξη της πρώτης συναυλίας στο Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, κα Γεωργία Λευκαρίτη, παρέδωσε στην Πρόεδρο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, κα Φωτεινή Παπαδοπούλου, την επιταγή των €10,000 για οικονομική ενίσχυση των δράσεων του Οργανισμού. Η παράδοση της επιταγής έγινε στην παρουσία των δύο Κύπριων καλλιτεχνών. Μέρος των εσόδων από τις τέσσερις συναυλίες σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα, με τίτλο «Μαζί στη σκηνή» θα δοθούν για ενίσχυση του ιδίου σκοπού.

Η χορηγία των συναυλιών Βίσση - Χατζηγιάννη από την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας. Όπως δήλωσε κατά την παράδοση της επιταγής η κα Λευκαρίτη, «ως ενεργός εταιρικός πολίτης η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στηρίζει διαχρονικά και συνεισφέρει ακούραστα στην κυπριακή κοινωνία μέσα από ποικίλες πολιτιστικές δράσεις αλλά και δράσεις που προάγουν τις κοινωνικές και πολιτιστικές αξίες του τόπου μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Ο Μάριος Καρογιάν συγκαλεί τα συλλογικά όργανα: Ενημέρωση για την «πρόταση» Νικόλα και ανακοίνωση της απόφασής του, για υποψηφιότητα στις βουλευτικές

Η πολιτική κινητικότητα που προέκυψε από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, περί «τεράστιου περιθωρίου συνεργασίας» με τη ΔΗΠΑ, έχει προκαλέσει σημαντικές εντάσεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο.