ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Unicars: Fun Day

Unicars: Fun Day

Η Unicars, στο πλαίσιο ενδυνάμωσης της εταιρικής κουλτούρας και των αξιών της, αφιέρωσε μια από τις εργάσιμες ημέρες Οκτωβρίου στο προσωπικό της, διοργανώνοντας μια σειρά από ομαδικές δραστηριότητες και προκλήσεις.

Ο προορισμός ήταν ο εκδρομικός χώρος «Μάντρα του Καμπιού» στον Μαχαιρά όπου όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας τους και να περάσουν ποιοτικό χρόνο στη φύση. Το προσωπικό συμμετείχε σε μια σειρά διαφόρων δραστηριοτήτων συμπεριλαμβανομένων τοξοβολίας, εναέριας τροχαλίας και προσπέρασης εμποδίων, συνδυάζοντας το ομαδικό πνεύμα, την συνεργασία αλλά και την ψυχαγωγία. Παράλληλα οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και τις προσωπικές του αντοχές και ικανότητες.

Η Εταιρεία, πιστή στη δέσμευση της για προστασία του περιβάλλοντος, μετέφερε όλους τους εργαζόμενους στον εκδρομικό χώρο με λεωφορεία και παρείχε στον κάθε συμμετέχοντα επαναχρησιμοποιούμενα παγουράκια νερού, κάνοντας την εμπειρία ακόμη πιο ομαδική και διασκεδαστική, μειώνοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και δείχνοντας σεβασμό στο χώρο που επισκέφθηκε.

«Στη Unicars η εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού μας αποτελούσαν πάντοτε προτεραιότητα. Γι’ αυτό η απόφαση να παραμείνει η εταιρεία μας κλειστή την συγκεκριμένη ημέρα ήταν συνειδητή επιλογή, καθώς έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους ανθρώπους μας να συμμετέχουν σε αυτή μας την ενέργεια. Θέλαμε να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα μας, να βγούμε από την ασφάλεια μας, να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και μέσα από αυτή την εμπειρία ανάμεσα στη φύση να ενισχύσουμε την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την εμπιστοσύνη και τις σχέσεις μεταξύ συναδέλφων. Η επιτυχία της ενέργειας αποτυπώνεται στον ενθουσιασμό που επέδειξε ο κόσμος μας και την θετική ανατροφοδότηση που λάβαμε.», δήλωσε η CEO της εταιρείας κα. Χριστιάννα Διογένους. «Η καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος, η ανάπτυξη των ανθρώπων μας καθώς και ο σεβασμός στο περιβάλλον δεν είναι απλά αναπόσπαστα μέρη της κουλτούρας μας αλλά και θεμελιώδης πτυχές της επιτυχίας μας.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top