ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Hyundai IONIQ 5-N αυτοκίνητο της χρονιάς από το TopGear.com

Το Hyundai IONIQ 5-N αυτοκίνητο της χρονιάς από το TopGear.com

- Το υψηλών επιδόσεων ηλεκτρικό μοντέλο απέσπασε πανηγυρικά την τιμητική διάκριση από το TopGear.com

- To IONIQ 5-N είναι το πρώτο ηλεκτρικό υψηλών επιδόσεων Ν, της Hyundai

- Έπαινοι των κριτών του TopGear για το 650 PS ίππων IONIQ 5-N και λόγος για “νέα σελίδα” στα αυτοκίνητα

Δυναμική εμφάνιση του νέου Hyundai IONIQ 5-N με εξασφάλιση της διάκρισης “Αυτοκίνητο της Χρονιάς - TopGear.com” για το 2023.

Το δυναμικό μοντέλο, που είχε κάνει πρεμιέρα νωρίτερα το 2023, εντυπωσίασε το παγκόσμιο ως μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις των υψηλών επιδόσεων με ηλεκτροκίνηση. Με μοναδικές επιδόσεις, το ηλεκτρικό μοντέλο συνδυάζει υψηλές τεχνολογίες και εμπειρίες, ανεβάζοντας την ποιότητα της οδήγησης σε άλλα επίπεδα.

Το μέλος της κριτικής επιτροπής, αρχισυντάκτης του TopGear, Paul Horrell, δήλωσε: “Οι μηχανικοί της Hyundai προσπάθησαν να κάνουν το IONIQ 5-N να μοιάζει σαν βενζινοκίνητο αλλά μας έδωσαν ένα ηλεκτρικό που εκπλήττει με τα όσα μπορεί να κάνει. Χρησιμοποίησαν τις ψηφιακές δυνατότητες του ηλεκτρικού μοντέλου για να δώσουν ένα σετ από ρυθμιζόμενες παραμέτρους χωρίς όρια. Το αποτέλεσμα είναι ότι, και στο δρόμο και στη πίστα, μπορεί να κάνει ότι δεν θεωρούσαμε ποτέ ότι μπορούν να γίνουν... σε εντυπωσιακό επίπεδο. Πρόκειται για απίστευτη απόλαυση! Γυρίζει σελίδα στο βιβλίο επιδόσεων των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, δηλαδή νέα σελίδα για τα αυτοκίνητα γενικότερα.”

Η επιτυχία του IONIQ 5-N αποτελεί τη δεύτερη διάκριση της Hyundai στη σειρά μοντέλων Ν, αφού την ίδια διάκριση είχε αποσπάσει το Hyundai i20 N το 2021. Μεταξύ των καινοτομιών που άφησαν έκπληκτους τους κριτές, είναι και η απόδοση ενισχυμένης ιπποδύναμης με σύστημα ψύξης μπαταρίας και φρένων. Ο ηλεκτρικός κινητήρας του IONIQ 5-N ανεβαίνει στις 21.000 στροφές και αποδίδει 609PS ίππους κάτω από κανονικές συνθήκες ή 650PS όταν το σύστημα Grin Boost (NGB) μπαίνει σε λειτουργία, μεγιστοποιώντας την επιτάχυνση μέχρι 10 δευτερόλεπτα, πετυχαίνοντας 0-62 μίλια ανά ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα! Η μέγιστη ταχύτητα στην πίστα έγραψε 161 μίλια την ώρα!

Το βραβείο TopGear.com αποτελεί την πιο πρόσφατη διάκριση για τη Hyundai, αφού πέρυσι το IONIQ 6 είχε ανακηρυχθεί “Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς”, “Παγκόσμιο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς” και “Παγκόσμιο Design Αυτοκινήτου της Χρονιάς”.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top