Περιστατικά δύσπνοιας καταγράφονται στα Γενικά Νοσοκομεία της Κύπρου

Περιστατικά δύσπνοιας καταγράφονται στα Γενικά Νοσοκομεία της Κύπρου

Από το βράδυ της Δευτέρας επισκέπτονται τα Γενικά Νοσοκομεία της χώρας καθώς αρκετοί συμπολίτες έχουν παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα λόγω της πυκνής σκόνης.

 Από το πρωί της Τρίτης (09-09) η σκόνη έχει επιδεινωθεί με αποτέλεσμα άτομα με αναπνευστικά προβλήματα να εισέρχονται στις Πρώτες βοήθειες των Νοσοκομείων ώστε να τους παρέχεται η απαραίτητοι φροντίδα. Ε

Επικοινωνώντας με τις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, μας ανέφεραν πως από το πρωί πολίτες με αναπνευστικά προσήλθαν στις πρώτες βοήθειες με δύσπνοια και τους χορηγήθηκε εισπνεόμενα φάρμακα.

Το ίδιο σκηνικό κυριαρχεί και τα υπόλοιπα Νοσοκομεία μας, καθώς η κατάσταση της σκόνης έχει επιδεινωθεί.

Διαβάστε τι ανάφερε στο ThemaOnline ο Διευθυντής των Πρώτων βοηθειών του Γ.Ν. Λευκωσίας κ. Κωστόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως συνεχώς τα ασθενοφόρα βρίσκονται επί ποδός ώστε η μετακίνηση των ασθενών να γίνεται σύντομα.

 

Ιωάννα Μάντζιηπα  

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.