Τουρκία: Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στη Μαλάτια

Τουρκία: Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στη Μαλάτια

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,2 βαθμών ταρακούνησε την επαρχία Μαλάτια της Ανατολικής Τουρκίας, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Φυσικών Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων (AFAD).

Η δόνηση σημειώθηκε στις 16:46 ώρα Ελλάδος (17:46 τοπική ώρα) και είχε εστιακό βάθος 6,9 χλμ.

Λίγα λεπτά αργότερα, στις 16:49, ακολούθησε δεύτερος σεισμός 4,7 βαθμών.

Ο σεισμός προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους που βγήκαν στους δρόμους. Ο υπουργός Εσωτεριών Αλί Γερλίακαγια ανακοίνωσε ότι κλιμάκια του υπουργείου διεξάγουν έρευνες για τυχόν ζημιές.

H Μαλάτια είχε πληγεί σοβαρά και υπέστη σοβαρές καταστροφές από τους δύο ισχυρούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου, των 7,7 και 7,6 βαθμών, με επίκεντρο τη γειτονική επαρχία Καχραμάνμαρας.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

Η ομιλία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, για την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί την είσοδο του κόμματος στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE