Απίθανες φωτογραφίες και βίντεο: Ο ουρανός έγινε κόκκινος - Τυχεροί όσοι είδαν το μαγικό ηλιοβασίλεμα - Ήταν ορατό σε όλες τις πόλεις της Κύπρου

Απίθανες φωτογραφίες και βίντεο: Ο ουρανός έγινε κόκκινος - Τυχεροί όσοι είδαν το μαγικό ηλιοβασίλεμα - Ήταν ορατό σε όλες τις πόλεις της Κύπρου

Ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα, ορατό από όλες τις περιοχές της Κύπρου δημιούργησε συναισθήματα ενθουσιασμού στους τυχερούς που το παρακολούθησαν.

Η χθεσινή μέρα 22 Νοεμβρίου 2023 επιφύλασσε ένα εκπληκτικό θέαμα για τους πολίτες της Κύπρου. Μια στιγμή αξέχαστη που σίγουρα θα θυμούνται. Aπό την Πάφο, Λεμεσό, Λευκωσία, Αμμόχωστο, Λάρνακα, το ηλιοβασίλεμα ήταν ορατό.

Πολλοί έβγαλαν τα κινητά τους και τις φωτογραφικές τους μηχανές και απαθανάτισαν αυτή την μοναδική στιγμή.

@boramarkovicphotography 🇨🇾 22.11.2023 This is definitely one of the best sunset I have ever seen, especially in Limassol. 22.11.2023 Αυτό είναι οπωσδήποτε ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα που έχω δει στην ζωή μου και ιδιαίτερα στην Λεμεσό. #kypros #cyprus #cypruspassion #cyprus🇨🇾 #kipros #limassol #limassol_cyprus #lemesos #sea #skyscraper #architecture #λεμεσος #κυπρος #limassolcyprus #limasol #architect #clouds #beach #heartcyprus #cyprus❤️ #reflection #cyprussunset #sunset #sunray #lovecyprus #theicon #limassolone ♬ destroyer of worlds - Aaron Hibell

Ο ουρανός σε αποχρώσεις του κόκκινου, έδινε μια άλλη νότα στην ατμόσφαιρα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την σελίδα "Kαιρόφιλοι Κύπρου":

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE