Χάος σε πτήση στις ΗΠΑ: Γυναίκα προσπάθησε να κάνει την ανάγκη της στο διάδρομο του αεροπλάνου

Χάος σε πτήση στις ΗΠΑ: Γυναίκα προσπάθησε να κάνει την ανάγκη της στο διάδρομο του αεροπλάνου

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης της Frontier Airlines με τους επιβάτες του αεροπλάνου να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Μια γυναίκα την ώρα της πτήσης κατέβασε το παντελόνι της και προσπάθησε να ουρήσει στον διάδρομο του αεροπλάνου προκαλώντας την αγανάκτηση των επιβατών.

Η επιβάτης αρχικά ζήτησε «συγγνώμη σε όλους» και στη συνέχεια κατέβασε το παντελόνι της προκειμένου να κάνει την ανάγκη της στον διάδρομο σε πτήση της περασμένης Δευτέρας από τη Φλόριντα στη Φιλαδέλφεια.

Ήθελε να πάει στην τουαλέτα, αλλά μια ια αεροσυνοδός της είπε ότι δεν μπορούσε να την χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη στιγμή ανέφερε το βίντεο που ανέβασε μια επιβάτης.

Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει με την γυναίκα να φωνάζει «Δεν δίνω δεκάρα», «Να πάτε στο @@@@» και «Πρέπει να πάω να ουρήσω τώρα!» Η πίεση, όμως, των επιβατών την ανάγκασε να ανεβάσει και πάλι το παντελόνι της.

Τα πνεύματα δεν ηρέμησαν με την γυναίκα να συνεχίζει να διαμαρτύρεται για την τουαλέτα.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE