Ελλάδα: Πέθανε η 16χρονη που ήταν σε κώμα μετά από χρήση «κοκτέιλ» ναρκωτικών

Ελλάδα: Πέθανε η 16χρονη που ήταν σε κώμα μετά από χρήση «κοκτέιλ» ναρκωτικών

Τη μάχη για ζωή έχασε η 16χρονη από τον Βύρωνα που ήταν σε κώμα μετά από χρήση ναρκωτικών και ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός».

Η κατάσταση της υγείας της χαρακτηριζόταν, από την αρχή, ως ιδιαίτερα σοβαρή και οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή, αλλά η κατάληξη ήταν τραγική.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν πέντε άτομα, εκ των οποίων οι δύο κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οι υπόλοιποι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς ενώ φέρεται οι Αρχές να εντόπισαν στα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων και φωτογραφίες με διάφορες ναρκωτικές ουσίες.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE