Καταζητείται ο 26χρονος Ραφαήλ Λουκά για υποθέσεις ληστείας στη Λεμεσό - Φωτογραφία του στην δημοσιότητα

Καταζητείται ο 26χρονος Ραφαήλ Λουκά για υποθέσεις ληστείας στη Λεμεσό - Φωτογραφία του στην δημοσιότητα

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 26 ετών, ο οποίος καταζητείται σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις ληστείας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Ραφαήλ Λουκά, ημερομηνία 08/03/1997, από τη Λεμεσό, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων ληστείας. Οι ληστείες διαπράχθηκαν σε περίπτερα στη Λεμεσό, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, 22 Νοεμβρίου, 2023.

 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE