Το Frisbee είναι δικό μου!

Το Frisbee είναι δικό μου!

Δείτε ένα μωρό να δίνει μάχη με το σκύλο για ένα Frisbee!

Τα Yorkshire(ράτα σκύλων), είναι αξιολάτρευτα. Όσοι είχαν οποιαδήποτε επαφή μαζί τους ξέρουν ότι είναι ναζιάρικα και θέλουν χάδια, μην τολμήσεις όμως να τους πάρεις το παιχνίδι τους.

Στο παρακάτω βίντεο ένα μωρό παλεύει με το σκύλο της οικογένειας για ένα Frisbee.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE