Έκαναν φύλλο και φτερό σπίτι συνταξιούχου - Έφυγαν με λεία 8,000 ευρώ

Έκαναν φύλλο και φτερό σπίτι συνταξιούχου - Έφυγαν με λεία 8,000 ευρώ

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, που σημειώθηκε την Τρίτη στην Έμπα, με λεία χρηματικό ποσό 8 χιλιάδων ευρώ, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε το βράδυ της Τρίτης στις 22:50 από ιδιοκτήτη κατοικίας στην Έμπα, συνταξιούχο, ότι μεταξύ των ωρών 18:00- 22:30 διαρρήχτηκε η κατοικία του και κλάπηκαν απ’ αυτήν 8 χιλ. ευρώ σε μετρητά και συγκεκριμένα σε χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ τα οποία είχε κάτω από το κρεβάτι του.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή. Από εξετάσεις διαφάνηκε ότι είχε παραβιαστεί μπαλκονόπορτα της οικίας. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Περαιτέρω εξετάσεις αναμένεται να γίνουν το πρωί σήμερα.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE