Έκαναν φύλλο και φτερό σπίτι συνταξιούχου - Έφυγαν με λεία 8,000 ευρώ

Έκαναν φύλλο και φτερό σπίτι συνταξιούχου - Έφυγαν με λεία 8,000 ευρώ

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, που σημειώθηκε την Τρίτη στην Έμπα, με λεία χρηματικό ποσό 8 χιλιάδων ευρώ, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε το βράδυ της Τρίτης στις 22:50 από ιδιοκτήτη κατοικίας στην Έμπα, συνταξιούχο, ότι μεταξύ των ωρών 18:00- 22:30 διαρρήχτηκε η κατοικία του και κλάπηκαν απ’ αυτήν 8 χιλ. ευρώ σε μετρητά και συγκεκριμένα σε χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ τα οποία είχε κάτω από το κρεβάτι του.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή. Από εξετάσεις διαφάνηκε ότι είχε παραβιαστεί μπαλκονόπορτα της οικίας. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Περαιτέρω εξετάσεις αναμένεται να γίνουν το πρωί σήμερα.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.