Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 71χρονου που χάθηκε στην Κωνσταντινούπολη

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 71χρονου που χάθηκε στην Κωνσταντινούπολη

Καλά στην υγεία του είναι ο 71χρονος Χριστόδουλος Τοφαρίδης, ο οποίος εξαφανίστηκε το περασμένο Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας του κρουαζιερόπλοιου «LOUIS AURA».

Η κινητοποίηση από πλευράς αρμοδίων αρχών και εταιρείας, σε συνεννόηση με το Ελληνικό Προξενείο απέδωσαν καρπούς και ο ηλικιωμένος άνδρας, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, εντοπίστηκε τελικά στην Κωνσταντινούπολη και αναμένεται να μεταφερθεί πίσω στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: EKTAKTO: Αγνοείται ο Κύπριος Χριστόδουλος Τοφαρίδης! Βρισκόταν σε κρουαζιέρα στην Κωνσταντινούπολη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE