Παραδόθηκαν στην Αστυνομία δυο πρόσωπα για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Παραδόθηκαν στην Αστυνομία δυο πρόσωπα για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Δυο πρόσωπα παρουσιάστηκαν στην Αστυνομία, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, σε σχέση με τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στη Λεμεσό, που σημειώθηκαν την περασμένη Τετάρτη (15/11). 

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα φαίνεται να εμπλέκονται στα επεισόδια και παρουσιάστηκαν το βράδυ της Τρίτης (21/11), στις Αρχές. 

Οι δυο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου. 

Υπενθυμίζεται ότι υπό τριήμερη κράτηση τελεί  22χρονος, που συνελήφθη από την Αστυνομία για την συγκεκριμένη υπόθεση, το περασμένο Σάββατο. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης (15/11), λήφθηκε πληροφορία ότι έξω από Σύνδεσμο Φιλάθλων, στη Λεμεσό, βρίσκονταν συγκεντρωμένοι γύρω στα 40 άτομα, που έφεραν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα. Ταυτόχρονα, δεύτερη ομάδα, αποτελούμενη από άτομα, τα οποία επίσης κρατούσαν ρόπαλα και πέτρες, προσέγγισε τη σκηνή και άρχισαν τη μεταξύ τους ρίψη πετρών, πυροτεχνημάτων και βομβών μολότοφ.

Στη σκηνή μετέβησαν περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού. Στη θέα των αστυνομικών, οι οχλαγωγούντες τράπηκαν σε φυγή, διαμέσου των παρακείμενων δρόμων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE