Παραδόθηκαν στην Αστυνομία δυο πρόσωπα για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Παραδόθηκαν στην Αστυνομία δυο πρόσωπα για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Δυο πρόσωπα παρουσιάστηκαν στην Αστυνομία, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, σε σχέση με τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στη Λεμεσό, που σημειώθηκαν την περασμένη Τετάρτη (15/11). 

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα φαίνεται να εμπλέκονται στα επεισόδια και παρουσιάστηκαν το βράδυ της Τρίτης (21/11), στις Αρχές. 

Οι δυο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου. 

Υπενθυμίζεται ότι υπό τριήμερη κράτηση τελεί  22χρονος, που συνελήφθη από την Αστυνομία για την συγκεκριμένη υπόθεση, το περασμένο Σάββατο. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης (15/11), λήφθηκε πληροφορία ότι έξω από Σύνδεσμο Φιλάθλων, στη Λεμεσό, βρίσκονταν συγκεντρωμένοι γύρω στα 40 άτομα, που έφεραν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα. Ταυτόχρονα, δεύτερη ομάδα, αποτελούμενη από άτομα, τα οποία επίσης κρατούσαν ρόπαλα και πέτρες, προσέγγισε τη σκηνή και άρχισαν τη μεταξύ τους ρίψη πετρών, πυροτεχνημάτων και βομβών μολότοφ.

Στη σκηνή μετέβησαν περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού. Στη θέα των αστυνομικών, οι οχλαγωγούντες τράπηκαν σε φυγή, διαμέσου των παρακείμενων δρόμων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE