Ο «Napoleon» του Ρίντλεϊ Σκοτ άρεσε σε όλους εκτός από τους Γάλλους

Ο «Napoleon» του Ρίντλεϊ Σκοτ άρεσε σε όλους εκτός από τους Γάλλους

Η ταινία «Ναπολέων» του Ρίντλεϊ Σκοτ για τους περισσότερους είναι ένα «κινηματογραφικό έπος», αλλά ορισμένοι τη βρήκαν «ανεπαρκή».

Η πολυτάραχη άνοδος και η πτώση του εμβληματικού Γάλλου Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Χοακίν Φίνιξ, απέσπασε θετικά σχόλια από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, αλλά όχι από το «σπίτι» της, τη Γαλλία.

Οι κριτικοί εκεί υπήρξαν ιδιαίτερα αυστηροί με τη μεταφορά της Ιστορίας τους στην οθόνη. Το χαρακτήρισαν «βαθιά αδέξιο» και «βαρετό» στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ενώ περιέγραψαν τον Ναπολέοντα του Χοακίν Φίνιξ ως ένα «τρελό παιδί».

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE