Ο «Napoleon» του Ρίντλεϊ Σκοτ άρεσε σε όλους εκτός από τους Γάλλους

Ο «Napoleon» του Ρίντλεϊ Σκοτ άρεσε σε όλους εκτός από τους Γάλλους

Η ταινία «Ναπολέων» του Ρίντλεϊ Σκοτ για τους περισσότερους είναι ένα «κινηματογραφικό έπος», αλλά ορισμένοι τη βρήκαν «ανεπαρκή».

Η πολυτάραχη άνοδος και η πτώση του εμβληματικού Γάλλου Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Χοακίν Φίνιξ, απέσπασε θετικά σχόλια από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, αλλά όχι από το «σπίτι» της, τη Γαλλία.

Οι κριτικοί εκεί υπήρξαν ιδιαίτερα αυστηροί με τη μεταφορά της Ιστορίας τους στην οθόνη. Το χαρακτήρισαν «βαθιά αδέξιο» και «βαρετό» στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ενώ περιέγραψαν τον Ναπολέοντα του Χοακίν Φίνιξ ως ένα «τρελό παιδί».

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE