Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση 25χρονος που τραυματίστηκε στο κεφάλι

Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση 25χρονος που τραυματίστηκε στο κεφάλι

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, άντρας ηλικίας 25 ετών, μετά από εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε αποθήκες εταιρίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 25χρονος ενώ εκτελούσε εργασίες σε οροφή αποθήκης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος από ύψος 7.5 μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ο 25χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της υγείας του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε καταγγελία εναντίον δύο προσώπων, για το αδίκημα της παράνομης εργοδότησης του 25χρονου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Σε μια κρίσιμη καμπή για το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, η δημοσκόπηση του Sigma αποκαλύπτει τις τάσεις που διαμορφώνονται στην πρόθεση ψήφου, με τα παραδοσιακά κόμματα να δέχονται πιέσεις και νέους σχηματισμούς να διεκδικούν ρόλο ρυθμιστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE