Θρίλερ σε πλοίο της γραμμής Πειραιάς-Αίγινα - «Μάχη» για να δέσει στο λιμάνι, τα κύματα έσπασαν τζάμια - Δείτε βίντεο

Θρίλερ σε πλοίο της γραμμής Πειραιάς-Αίγινα - «Μάχη» για να δέσει στο λιμάνι, τα κύματα έσπασαν τζάμια - Δείτε βίντεο

Η κακοκαιρία εξπρές πλήττει από νωρίς το πρωί και τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Το «πλοίο Αχαιός» το οποίο βάλλεται από θυελλώδεις ανέμους δίνει μάχη με τα κύματα προκειμένου να δέσει στο λιμάνι.

Για πάνω από μια ώρα, το πλοίο προσπαθούσε αγωνιωδώς να δέσει στο Λιμάνι της Αίγινας.Οι θυελλώδεις άνεμοι έχουν κάνει αισθητή την παρουσία της στη θάλασσα του Αργοσαρωνικού κόλπου και οι εικόνες που έρχονται από το λιμάνι της Αίγινας, πραγματικά θυμίζουν χειμώνα.

Οι θυελλώδεις άνεμοι έχουν κάνει αισθητή την παρουσία της στη θάλασσα του Αργοσαρωνικού κόλπου και οι εικόνες που έρχονται από το λιμάνι της Αίγινας, πραγματικά θυμίζουν χειμώνα.

Δείτε βίντεο:

 

 

Δείτε φωτογραφίες:

axaios-arthrou
axaios-mak

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Σήμερα γύρω στις 11.15 διαπράχθηκε απόπειρα φόνου εναντίον Ελληνοκύπριου ηλικίας 47 ετών. Σύμφωνα με το ίδιο το θύμα, ενώ ποδηλατούσε σε δρόμο δευτερεύοντος οδικού δικτύου από τη Λάρνακα προς τη Δρομολαξιά δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πρόσωπο το οποίο οδηγούσε μοτοσικλέτα και τον ακολούθησε, τον οποίο είχε προσεγγίσει από πίσω. Το θύμα δεν έχει τραυματιστεί από τη επίθεση και διέφυγε από τη σκηνή με το ποδήλατο του.

BEST OF TOTHEMAONLINE