Απίστευτος μισθός: Εταιρεία ζητά άτομο για να παρακολουθήσει 25 χριστουγεννιάτικες ταινίες σε 25 ημέρες - Πόσα πληρώνει

Απίστευτος μισθός: Εταιρεία ζητά άτομο για να παρακολουθήσει 25 χριστουγεννιάτικες ταινίες σε 25 ημέρες - Πόσα πληρώνει

Ενώ πολλοί από εμάς είμαστε πρόθυμοι να παρακολουθήσουμε χριστουγεννιάτικες ταινίες δωρεάν, μια εταιρεία προσφέρει μια αξιοπρεπή αμοιβή για να το κάνετε γι’ αυτούς. Μάλιστα, δεν θέλει να παρακολουθήσετε όλες τις εορταστικές ταινίες που υπάρχουν, μα μόλις 25!

Η CableTV (εταιρεία τηλεπικοινωνιών) ζητά άτομο για να παρακολουθήσει 25 χριστουγεννιάτικες σε διάστημα 25 ημερών.

Σε αντάλλαγμα, προσφέρει μισθό 2.500 δολαρίων και ετήσιες συνδρομές σε επτά από τις κορυφαίες τοποθεσίες streaming, ώστε να έχετε πρόσβαση στην παρακολούθηση των πιο δημοφιλών εορταστικών ταινιών. Θα λάβετε, λοιπόν, συνδρομές σε Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, Max, Apple TV+ και Hallmark Movies Now.

Ο επίσημος τίτλος εργασίας είναι “Chief of Cheer” (αρχηγός της χαράς). Όποιος αναλάβει τη θέση, αφού παρακολουθήσει τις ταινίες, θα πρέπει να αξιολογήσει τις ταινίες με βάση τον παράγοντα νοσταλγίας, τη συγκινητική αφήγηση και τη συνολική γιορτινή διάθεση.

Επιπλέον, η εταιρεία θέλει να ακούσει ποιες πλατφόρμες streaming είναι οι πιο φιλικές προς το χρήστη. Προσφέρουν, δηλαδή, μια καλή επιλογή ταινιών για τις γιορτές και αν παρουσιάστηκαν προβλήματα κατά τη διάρκεια των προβολών των ταινιών.

Αν αναρωτιέστε ποιες ταινίες αναμένεται να παρακολουθήσετε, η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας, με την εταιρεία να προτείνει μερικές στο website της, για να σας δώσει έμπνευση.

«Η μόνη απαίτηση είναι να αγαπάτε τις γιορτές των Χριστουγέννων και τις ταινίες που αναφέρονται σε αυτές, αλλά και να έχετε την υπομονή να κάνετε έναν μαραθώνιο ταινιών μέσα σε 25 ημέρες», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE