Τον σταμάτησαν για αλκοτέστ και τελικά... του πέρασαν χειροπέδες - 27χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό

Τον σταμάτησαν για αλκοτέστ και τελικά... του πέρασαν χειροπέδες - 27χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό

Στη σύλληψη 27χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου την Παρασκευή προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας Πάφου την Παρασκευή για πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων, η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 27 ετών γιατί κατά τον έλεγχο που του ζητήθηκε από την Τροχαία Πάφου αυτός φέρεται να άρχισε να διαμαρτύρεται και να προκαλεί ανησυχία, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψης φέρεται να πρόβαλε αντίσταση και να απειλούσε τους αστυνομικούς και να επιτέθηκε σε αστυνομικό.

Σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που έγινε η ένδειξη ήταν 52mg αντί 22 mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Επίσης σε έλεγχο τελικής ένδειξης αλκοόλης κατέδειξε 46 mg αντί 22 mg.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE