Παραδόθηκαν 17.000 λίτρα καυσίμων στη Γάζα, για εταιρεία τηλεπικοινωνιών Paltel

Παραδόθηκαν 17.000 λίτρα καυσίμων στη Γάζα, για εταιρεία τηλεπικοινωνιών Paltel

Η παλαιστινιακή υπηρεσία που διαχειρίζεται τον τερματικό σταθμό της Ράφα, στα σύνορα της Αιγύπτου με τη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε απόψε ότι παραδόθηκαν 17.000 λίτρα καυσίμων στον παλαιστινιακό θύλακα για τις γεννήτριες της εταιρείας τηλεπικοινωνιών.

Την Πέμπτη, η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Paltel έκανε γνωστό ότι διακόπτει όλες τις υπηρεσίες της, λόγω έλλειψης καυσίμων. Νωρίτερα σήμερα το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ έδωσε την άδεια σε δύο βυτιοφόρα να μεταφέρουν καθημερινά καύσιμα στη Γάζα, προκειμένου να ικανοποιήσει «ένα αίτημα των Ηνωμένων Πολιτειών».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE