Παραδόθηκαν 17.000 λίτρα καυσίμων στη Γάζα, για εταιρεία τηλεπικοινωνιών Paltel

Παραδόθηκαν 17.000 λίτρα καυσίμων στη Γάζα, για εταιρεία τηλεπικοινωνιών Paltel

Η παλαιστινιακή υπηρεσία που διαχειρίζεται τον τερματικό σταθμό της Ράφα, στα σύνορα της Αιγύπτου με τη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε απόψε ότι παραδόθηκαν 17.000 λίτρα καυσίμων στον παλαιστινιακό θύλακα για τις γεννήτριες της εταιρείας τηλεπικοινωνιών.

Την Πέμπτη, η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Paltel έκανε γνωστό ότι διακόπτει όλες τις υπηρεσίες της, λόγω έλλειψης καυσίμων. Νωρίτερα σήμερα το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ έδωσε την άδεια σε δύο βυτιοφόρα να μεταφέρουν καθημερινά καύσιμα στη Γάζα, προκειμένου να ικανοποιήσει «ένα αίτημα των Ηνωμένων Πολιτειών».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE