Αναγκαστική επιστροφή 202 προσώπων - Διέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Αναγκαστική επιστροφή 202 προσώπων - Διέμεναν παράνομα στην Κύπρο

Συνολικά 202 πρόσωπα, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, αναχώρησαν την τελευταία εβδομάδα (11-17/11/2023) από την χώρα, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας,  για επιστροφές υπηκόων τρίτων χωρών στις χώρες καταγωγής τους.

Στο ίδιο πλαίσιο, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πραγματοποιήθηκε κοινή πτήση αναγκαστικής επιστροφής του FRONTEX, στην οποία συμμετείχε για 12η φορά φέτος και η Κύπρος. Η 13η συμμετοχή της χώρας μας σε κοινή επιχείρηση επαναπατρισμού και απελάσεων, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου 2023.

Σημειώνεται ότι από την αρχή του χρόνου 8,385 άτομα, που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, έχουν απελαθεί.

Οι προσπάθειες της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, για μεγιστοποίηση του αριθμού επιστροφών, συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.