Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανήλικος φαρσέρ που προειδοποίησε για βόμβα σε σχολείο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανήλικος φαρσέρ που προειδοποίησε για βόμβα σε σχολείο

Φάρσα για βόμβα στο 30ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης έκανε 17χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου - Ανάληψης.

Όπως προέκυψε, ο ανήλικος κάλεσε χθες το πρωί από κινητό τηλέφωνο στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, προειδοποιώντας για δήθεν τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στο συγκεκριμένο σχολείο. Άμεσα εφαρμόστηκε το προβλεπόμενο πρωτόκολλο και το σχολείο εκκενώθηκε προληπτικά για να ερευνηθούν οι χώροι από την Αστυνομία, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Σε βάρος του 17χρονου φαρσέρ σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων, ενώ με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος λόγω ανηλικότητας.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.