Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανήλικος φαρσέρ που προειδοποίησε για βόμβα σε σχολείο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανήλικος φαρσέρ που προειδοποίησε για βόμβα σε σχολείο

Φάρσα για βόμβα στο 30ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης έκανε 17χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου - Ανάληψης.

Όπως προέκυψε, ο ανήλικος κάλεσε χθες το πρωί από κινητό τηλέφωνο στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, προειδοποιώντας για δήθεν τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στο συγκεκριμένο σχολείο. Άμεσα εφαρμόστηκε το προβλεπόμενο πρωτόκολλο και το σχολείο εκκενώθηκε προληπτικά για να ερευνηθούν οι χώροι από την Αστυνομία, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Σε βάρος του 17χρονου φαρσέρ σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων, ενώ με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος λόγω ανηλικότητας.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE